Barnehagelærer

Barnehagelærer 50%

Søknadsfrist: 26.05.2019

UTLYSNING Er du utdannet barnehagelærer og har lyst til å arbeide i en liten, trygg og leken barnehage? Da må du søke hos oss! Vi søker Barnehagelærer i 50% . _________________________________________________________________

Vi er en liten foreldredreven barnehage i Bodø, ved Rensåsparken. Barnehagen ble startet i 1984 av ansatte på Nordlandssykehuset, og har siden da vært drevet av foreldre med barn i barnehagen. Vi er en sentrumsbarnehage som ligger tilbaketrukket i Sivert Nielsens gate. Vi har pr dags dato 29 barn i alderen 1-6 år, fordelt på 2 avdelinger. Vi har ei allsidig personalgruppe, både i erfaring, kompetanse og alder. Vi er 9 ansatte, og nå har vi behov for flere pedagoger i vårt team

Stillingstekst

Du er :

En leken, positiv og omsorgsfull voksen, som har barnet i fokus hver dag.

Utdannet Barnehagelærer 

Gode samarbeidsevner, både med kollegaer og foreldre

Fleksibel, strukturert og gode didaktiske ferdigheter.

Ansvarsbevisst

God helse og klar for tur, lek og moro

Gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr: – Lønn etter PBL-tariff – Godt arbeidsmiljø og supre kollegaer – Gode pensjons- og forsikringsordninger

Søk da vell:)

barnehage@labbetuss.no